Tapetstrutar, ett kreativt pyssel

Vara kreativ och pyssla med tapeter tycker jag är en mysig aktivitet som man kan göra med sina nära och kära. Dessa tapetstrutar är enkla att tillverka och fina som dekorationer, både till det dukade bordet, som små paket eller julgransdekorationer. Tapetstrutarna är gjorda i tapeter från Ulricehamns Tapetfabrik och varumärkena Långelid Von Brömssen, Studio Lisa Bengtsson och Littlephant.

På torsdag, 17 december kl 20.00, kommer jag och Anna från Ulricehamns Tapetfabrik att ha en livesänd kreativ kväll på Instagram där vi gör detta mysiga pyssel tillsammans och alla är varmt välkomna att delta.

Blir man sugen på att göra denna tapetstrut hittar ni mallen som jag har tagit fram här nedan.

Skriv ut mallen på ett A4-papper. För att göra mindre tapetstrutar som julgransdekorationer, minska storleken till ungefär hälften. Klipp ut mallen och rita av på en tapet. Jag brukar använda smal dubbelhäftande tejp när jag sätter ihop asken, men även lim fungerar. Till sist, sätt i ett snöre så du kan stänga struten och kanske fylla den med en liten överraskning.

Ha en fin tredje adventshelg & var rädd om dig!

Kram Lina

2 kommentarer

 1. Hej!
  Jag läste ett reportage om dig i expressen , och såg att du hade en blomlampa över ditt matrumsbord, som jag blivit lite förälskad i på sista tiden. Men vet inte hur man får tag i den här i Sverige, har bara sett den i nån fransk webbbutik o jag förstår inte franska😅så tänkte bara ta chansen o fråga dig var du fick tag i din?😀, såg att du bor i tenhult. Jag bor i Jönköping så fick hopp om att kanske den finns att få tag i närheten el åtminstone i Sverige 😀
  Du har ett fantastiskt hem! Så kul att se bilderna. Ha det gott Frida

  Gilla

  1. Hej Frida!
   Tack för snälla för de fina orden! Och vad kul att du bor i Jönköping 🙂
   Vad roligt att du gillar lampan. Det stämmer att den kommer från Frankrike där den tillverkas för hand och man kan faktiskt beställa lampan genom mig 🙂
   Jag mailar mer info till din mailadress.
   Trevlig kväll!
   Bästa hälsningar
   Lina

   Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s