Välkommen hem till mig och sommarläsning i trädgården

image.png

Denna veckan har barnen varit krassliga men det är alldeles för fint väder för att vara inomhus, så vi försöker hitta på lugna aktiviteter utomhus…lättare sagt än gjort med barn som bara vill bada, spela innebandy eller hoppa studsmatta.

image.png

image.png

Men så fort vi satte upp ett nät under äppelträdet kom de springandes och vi fyllde det med en massa filtar, kuddar och böcker, vilket var både enkelt och mysigt. Detta gillade både barnen, mamman och vår lilla hund!

image.png

image.png

Fick feeling idag när jag tog en massa bilder på barnen och tänkte att nu startar jag en ”dagbok” eller som jag tänker det, ett inspirationsflöde som får utvecklas med tiden. Men jag börjar här och så får vi se vart det hamnar. Har träffat så mycket inspirerande människor denna sommaren och känner mig både inspirerad och taggad att få dela med mig av mina erfarenheter och tankar och då kan denna kanal vara ett bra sätt. Har även tagit till mig att allt inte måste vara perfekt från början, så detta blir en utmaning för mig och ett perfekt sätt att utvecklas. Så varmt välkommen hem till mig och allt härligt som livet bjuder på. Bara alla fantastiska blommor gör ju att man blir alldeles lycklig!

Må så gott!

/Lina

 

Publicerad av Lina Isaksson

Lina heter jag och arbetare som inredare/stylist på Västanhem i Jönköping där jag inreder hem inför försäljning. Vid sidan av mitt ordinarie arbete driver jag mitt egna företag Lina Isaksson med fokus på inredning, blomster, tapeter och tyger.

4 reaktioner till “Välkommen hem till mig och sommarläsning i trädgården

  1. Hej Lina 👋🏻

    Fin blogg du startat! Du är duktig på att fånga stämningen genom din kameralins.

    Kram Cissela C

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: